Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Την Πέμπτη 7/4/2011 τα παιδιά της τάξης μας χωρισμένα σε ομάδες , αξιοποίησαν το εργαλείο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στέλνοντας μήνυμα από η μία ομάδα στην άλλη.

Έτσι λοιπόν , το "Ουράνιο τόξο" έστειλε στους "Αθλητές", οι "Αθλητές" έστειλαν στα "Αστέρια", τα "Αστέρια" έστειλαν στα "Κερασάκια", τα "Κερασάκια" έστειλαν στο "Καρπούζι", το "Καρπούζι" έστειλε στα "Σκυλάκια" και τα "Σκυλάκια" έστειλαν στο "Ουράνιο τόξο".

Έτσι όλοι έστειλαν  και όλοι έλαβαν από  ένα μήνυμα!


5 σχόλια:

Pitsina είπε...

Καλή αρχή συνάδελφε.Στα παιδιά σίγουρα θα αρέσει πολύ !!!Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε νομίζετε .Για προβολή φωτό των παιδιών χωρίς προβλήματα , μπορείτε να επεξεργάζεστε τα πρόσωπα με πρόγραμμα που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τους.
Καλό ταξίδι με την ταξούλα σας!!!!

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Βλέπω ότι έχετε κάνει κι εσείς πολύ ωραία πράγματα. Όσο για το πρόγραμμα αλλοίωσης χαρακτηριστικών το θεωρώ έξω από το παιδαγωγικό και συνεργατικό μας κλίμα. Στόχος μου είναι να αποτυπωθούν οι δραστηριότητες των παιδιών και ο ενθουσιασμός που αυτός προκαλεί κι όχι να αποτυπώνονται μικροί Φρανκενστάιν...
Άλλωστε έχουν ενημερωθεί όλοι οι γονείς για τον τρόπο λειτουργίας του μπλογκ και η λειτουργία αυτού του κομματιού θα γίνεται μόνο με τη συγκατάθεσή τους.
Το email σου ποιο είναι; Δεν μπόρεσα να το βρω στο μπλογκ σας.
Τα λέμε...

Δώρα είπε...

Πολύ ωραία δουλειά Γιώργο, στο σύνολό της!!!! Μπράβο!!!!!

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Ευχαριστούμε πολύ!

Δήμητρα Λογγίνου είπε...

teleio!!!!!!